SAX 2010

Tal i com es va anunciar farà uns dies a guifi.net, s’ha començat a organitzar la SAX 2010 per part de la gent de guifi Pineda, guifi.net i Hospitalet Wireless que també hi col·laborà en aquest acte obert a tothom.

Enguany, tindrà lloc a Pineda de Mar els dies 16 i 17 d’abril de 2010. Donat que contem amb el suport de l’Ajuntament de Pineda de Mar, les jornades les podrem realitzar al Centre Innova. L’edifici conta amb un auditori per a més de 100 persones, diferentes aules per realitzar sessions paral·leles, i zona sense fils.

Per aquells que volgueu començar a planificar-vos com anar us direm que arribar al Centre Innova és molt fàcil (mapa).

– Si veniu en cotxe per l’Autopista heu de sortir per la sortida número 99 (Pineda de Mar-Calella) i agafar la N-II. L’edifici es veu deseguida a mà esquerre (just sobre la Renault). Per aparcar els cotxes, en principi no hauria de ser problema ja que hi ha força lloc a tots els voltants.
– Si veniu en transport públic (Renfe), si baixeu a la estació de Calella caminant tindreu uns 15-20 minuts. Si baixeu a Pineda de Mar us recomanem que agafeu el bus (amb bitllet integrat no heu de pagar res) i us deixarà a escasos 50 metres de l’edifici.

Estem contactant també amb hotels i càmpings de la zona per tal de facilitar-vos una llista de llocs on us farien un preu “guifi.net” si veniu a les jornades i feu nit. Igualment també estem movent temes de cara al sopar de l’aniversari i posterior festa.

De moment ens anirà bé que aquells interessats en organitzar alguna xerrada, explicar alguna aventura, projecte… així com aquells que vulgueu tirar-nos un cop de mà en la organització contacteu a l’adreça de correu electrònic sax at pinedasensefils.cat.

El equip de Hospitalet Wireless (guifi Hospitalet).