Amarok i Soundjuicer no accedeixen a les seves bases de dades

Inicio Foros Linux General Amarok i Soundjuicer no accedeixen a les seves bases de dades

Este debate contiene 13 respuestas, tiene 1 mensaje y lo actualizó  admin hace 3 años, 10 meses.

Viendo 14 publicaciones - del 1 al 14 (de un total de 14)
 • Autor
  Publicaciones
 • #148

  admin
  Jefe de claves

  Hola!!!!

  Inauguro aquest fil per fer la següent consulta:

  Tinc instal·lat al PC Ubuntu 8.04 LTS i em connecto a la xarxa mitjançant un Proxy i per una direcció i port concrets. Navego, les descarregues funcionen, però quan fico un CD al lector, ni Amarok ni Soundjuicer (tampoc Rythmbox) poden accedir a les seves bases de dades, amb lo qual marquen tot amb “títol desconegut”. Per altre banda, si puc enviar les dades del CD a aquestes bases, que el reconeixen.

  Per lo que he vist a les opcions de configuració, a Amarok l’accés es fa a traves de el port 8880, i si el canvio al del Proxy no fa res. Amb Soundjuicer no tinc idea com és pot veure per quina ruta busca l’informació.

  ¿Em podeu ajudar?

  Moltes gracies.

  #149

  admin
  Jefe de claves

  Acabo d’adonar-me que si intento instal·lar un paquet “deb” tampoc em baixa els paquets addicionals.

  #150

  admin
  Jefe de claves

  Mira que us agrada preguntar a sant google. Buscant jo he trobat això de moment:

  Put the following into your /etc/bash.bashrc file (after putting in the proper servername/IP and port number). Just include the server/port if you have no authentication on your proxy server.

  export http_proxy=http://user:password@my.proxy.server:port/
  export ftp_proxy=http://user:password@my.proxy.server:port/

  Add these lines, open a new root terminal, and then run your apt-get from the command line.

  En aquest link: http://ubuntuforums.org/showpost.php?p=364026&postcount=2

  Això es per el apt-get però estava enllaçat en un altre post “por ahí” on justament demanaven com fer que el Amarok accedís a on connecta en una maquina que per navegar fa servir proxy.

  Ja diràs. Igual també soluciona el tema dels dev. Crec que alguna cosa solventarà perquè no es l’únic post que he trobat donant aquesta solució, almenys n’he vist 3 o 4 😉

  SAX 😉

  #151

  admin
  Jefe de claves

  Bones Dani,

  Mira´t això: http://amarok.kde.org/wiki/FAQ#Where_can_I_set_the_proxy_settings_in_Amarok.3F

  Segons la Faq, d’aquest programa, hi ha al apartat de configuració una opció per introduir la configuració del proxy. Això si, li tindràs de demanar al Cristian que permeti que el proxy deixi passar per ell connexions cap al port que fa servir aquest programa. Encare que el proxy te el seu port, encapsultat dins dels paquets hi va la ip i port destí, que es te que permetre en el proxy. Jo si no s’ensurt i em deixa accés amb el webmim, miro de configurar-ho.

  I altre cosa, igual amb lo que vam fer ahir no va pel mateix motiu. Igual aquella configuració ja serveix per algun altre programa però si el servei fa servir un port que el proxy (squid crec que te en cristian) no permet aquest port dons no hi farem res. Amb l´altre aplicació pot passar el mateix. El apt-get va funcionar per que el proxy deixa pasar el que es per port 80 destí, però la configuració al squid del altres ports no se com la te en cristian.

  Be, també si vols podem provar posant en algun moment el meu i fem alguna prova, tot i que no ho podrem deixar definitiu perquè el enllaç amb Jis no dona per molt i els nois checs tiran d’ell i molt 😛

  SAX;)

  #152

  admin
  Jefe de claves

  Hola,
  He entrat a la configuració de l’Squid per webmin i el ports que accepta per defecte són:
  Safe_ports Port de l’URL 80
  Safe_ports Port de l’URL 21
  Safe_ports Port de l’URL 443
  Safe_ports Port de l’URL 70
  Safe_ports Port de l’URL 210
  Safe_ports Port de l’URL 1025-65535
  Safe_ports Port de l’URL 280
  Safe_ports Port de l’URL 488
  Safe_ports Port de l’URL 591
  Safe_ports Port de l’URL 777
  Safe_ports Port de l’URL 631
  Safe_ports Port de l’URL 873
  Safe_ports Port de l’URL 901

  A la web de l’Amarok indica que els ports són el 8080 i 8880, ports que es troben dins l’interval 1025-65535. No hauria de funcionar?

  #153

  admin
  Jefe de claves

  Podria ser això que dius, ja parlaré amb el Cristian.

  Moltes gracies per tot. Fins aviat.
  Daniel

  #154

  admin
  Jefe de claves

  Dani, has configurat tambè el programa per que treballi amb proxy, on posa a la caputura aquella que t’he posat? Igual si no sense fer-ho, si ho fa omplint la configuracio de proxy del programa, no? Ja li he demanat a cristian que em pasi per privat la part de les ACLs aplicades, a veure com ho te, perque el que va penjar es la definicio de les ACLs en si pero no com estan aplicades, tot i que crec que igual te rao que no es tema de ports permesos.

  SAX 😉

  #155

  admin
  Jefe de claves

  Ho provat lo de Amarok i el Kcontrol, i ha funcionat. Baixa lletres de cançons, informació de wikipedia… però segueix sense reconèixer els CD, igual que Soundjuicer. Això deu ser que tinc alguna cosa mal configurada a la gestió dels cdroms, perquè la resta de les aplicacions sembla que ja van bé. Afegir:

  export http_proxy=http://user:password@my.proxy.server:port/
  export ftp_proxy=http://user:password@my.proxy.server:port/

  al /etc/bash.bashrc va funcionar, encara que amb les baralles que he tingut amb l’ordinador aquests dies no he pogut comprovar-ho fins ara.

  Continuaré la recerca. Gracies per l’ajut.

  Daniel

  #156

  admin
  Jefe de claves

  Dons genial,

  Ara a disfrutar-ho !!

  SAX 😉

  #157

  admin
  Jefe de claves

  Dons genial,

  Ara a disfrutar-ho !!

  SAX 😉

  #158

  admin
  Jefe de claves

  Configuració del Ubuntu per treballar a traves d’un proxy

  En aquesta direcció:

  http://www.ubuntu-es.org/index.php?q=node/54282

  he trobat una explicació complerta de quins arxius es tenen que modificar per treballar a traves d’un proxy (servidor intermediari) i quins paràmetres afegir a Ubuntu i similars.

  Espero que faci servei.

  Daniel

  #159

  admin
  Jefe de claves

  Ja et funciona tot? Si es així potser seria interessant i tot posar alguna referencia (segur que a mes d’un li salva la vida :P), o millor, fem un recull del que posa, posem l´enllaç per deixar constància d’on s’ha tret, i ho pugem al apartat de documentació.

  Si amb tot el que hs fet, i amb això, et funciona tot diga-m’ho i trec la documentació, o si vols fes-la tu i jo ho deixo maco i ho passo a format PDF per penjar-ho a documentació, ho ho fas tu mateix i ho penjem. Ja diràs quelcom 😉

  SAX 😉
  Paco

  #160

  admin
  Jefe de claves

  Continua sense funcionar la connexió a la base de dades Musicbrainz, que permet reconèixer a Amarok i Sondjuicer els CD’s. He estat mirant per la xarxa, he fet proves i he instal·lat algunes llibreries, però de moment sense èxit. Com gairebé tot està en anglès, i el meu coneixement de l’idioma és, per dir-lo suaument, fluix, em costa molt entendre les explicacions que donen.

  La resta d’aplicacions, amb les instruccions del link i la configuració de kcontrol ja funciona perfectament.

  En quant ha preparar el PDF amb la informació, estava pensant en fer alguna cosa. Intentaré preparar la documentació, perquè ni ha alguna cosa que no m’ha fet falta fer i un parell de instruccions que no surten als links, i si et va be, com tu dius “la deixes maca”.

  X cert, he preparat enganxines de LHW. Quan queden ja les portaré.

  Fins aviat
  Daniel

  #161

  admin
  Jefe de claves

  No ha funcionat del tot. Els programes avanç indicats estan igual, més un parell més que m’he adonat ara, però he fet un sudo apt-get update i ha descarregat els paquets (avanç tampoc funcionava, es veritat).

  Algo es algo

  Daniel

Viendo 14 publicaciones - del 1 al 14 (de un total de 14)

Debes estar registrado para responder a este debate.